Мнения и отзиви

Тук можете да прочетете мнения и отзиви от клиенти, които споделят впечатленията си отностно нашите продукти. Ако желаете да оставите коментар за определен продукт, може да го направите като влезете на страницата на съответния продукт в секция „Отзиви“.

263 мнения за кафето

4.7 от 5 звезди
82% (215)
7% (19)
9% (23)
2% (6)
0% (0)
 1. 5 от 5
  Изключително приятно кафе!Плътно,многопластово, ароматно.Благодаря за милия жест! Спечелихте ме!
 2. 5 от 5
  Кафето е много приятно, точно по мой вкус. Предпочитам арабики с повече аромат и киселинен вкус. Ще поръчам отново.
 3. 5 от 5
  Любимо ми е на мен кафето от Бурунди и ми се получава топ!👍🔝 👌 Аромат , плътност и голям каймак. Сега и на новия кафе автомат става уникално, които взех по ваша препоръка и е бруталеееен! за което благодаря! Оправих всички настройки меленето, температурата и сложих кафе дозата на макс , хубаво кафе става с материал. 😉 Много са ми любими и Кенията, гватемала, коста риката , кафетата ви са топ. Живи и здрави!
 4. 5 от 5
  Даа, много добро кафе. Гледам, че е кафе на седмицата и ще си поръчам пак. Интересно ми е ако го смеся със "Суматра", дали ще е добре. Ако някой е пробвал....
 5. 5 от 5
  Останах приятно изненанадана от Espresso coffee blend. Плътно, умерено силно, с леко кисела нотка и невероятен аромат. Подходящо както за старт на деня, така и за тонизиране след обяд.
 6. 3 от 5
  За мен, няма никаква плътност. Иначе е приятно и липсва типичната горчивина от тъмно изпеченото кафе, което е добре.
 7. 5 от 5
  Здравейте, пробвах няколко кафета, но това кафе е моето! Ароматно , балансирано плътност и горчивина , не е много кисело! Благодаря на екипа , толкова са любезни и търпеливи , препоръчват според вкуса на човека! Бях несигурна , и отменях няколко пъти поръчката от сърце БЛАГОДАРЯ за любезността!
 8. 5 от 5
  Поздравления! Искрени благодарности за удоволствието, което ни доставяте с прекрасните си брандове кафе. Цялото ни семейство е влюбено във вкуса на Етиопия - арабика, кафе на зърна. Разбира се, опитали сме и останалите представители на кафе Арабика, които са превъзходни. Отдавна сме ваши клиенти. Почитатели сме на Арабика и се надяваме да продължаваме да купуваме от вашия магазин. Благодарим за милите думи, които придружават невероятното кафе. Бъдете все така коректни, предлагайте любимото ни кафе с обич. И ние Ви обичаме. Весели и щастливи Коледни празници!
 9. 5 от 5
  Мислех, че Етиопията ми е фаворита, след това стана Мексикото, сега вече клоня към Коста рика 😄.
 10. 5 от 5
  Благодаря, за прекрасните кафета и персоналното отношение. С еднакво нетърпение очаквам кафето и написаното на ръка лично послание. Така удовлетворението от Вашите продукти да е пълно. Желая Ви мечтания успех!
 11. 5 от 5
  Страхотни Сте ! Хубаво кафе и винаги с хубаво ръчно написано послание ! Весели празници, приятели !
 12. 5 от 5
  УАУ! Открих моето кафе! Бях скептична, но четейки описанието, реших да опитам. Не съжалявам! А посланието при опаковката допринесе много за настроението ми за деня! Много мило! Благодаря! Оставам Ваша клиентка! Бъдете здрави! Успех!
 13. 5 от 5
  Страхотен магазин, вече съм ваш редовен клиент, много обичам да поръчвам тук! 😍 Харесвам разнообразието от сортове, винаги има възможност за избор, харесвам прекрасното ви отношение,❤️ поръчката е бърза и лесна, доставката също. Особено много ми хареса кафето от Йемен еспресото става, много плътно, с хубав каймак и вкусно.
 14. 5 от 5
  Любимото ни кафе!
 15. 5 от 5
  Това е вълшебното ми кафето, което търсех! С точно умерената горчивина и интензивен аромат. Докато видовете арабика са ми по-силни като аромат, това е нещо средно. Важното е, че не е киселинно!
 16. 5 от 5
  Привет на продавачите на щастие ! Щастие с първата глътка на това превъзходно кафе,щастие още с отваерянето на пратката , с милите послания от вас. Опитали сме повечето кафета,всяко носи своят чар и честно казано-няма да ви изневерим.Като качество,цена.отношение-нямате равни ! Бъдете,във всичкоуспявайте и Бъдете,защото го заслужавате ! Благодарим от сърце !
 17. 5 от 5
  Вчера му дойде реда 🙂. Това е може би 5 или 6 вид, който опитвам от вашите кафета. Много ми хареса. Аромат, плътност, послевкус... Искаше ми се да изпия още едно и още едно.... Опитвам всеки път различна арабика, за да избера най доброто за моя вкус... Ами не мога! Всяко си е различно прекрасно! ❤️
 18. 5 от 5
  Безкофеиновото кафе Колумбия е впечатляващо с плътният си вкус и аромат, имах големи надежди предвид марката и то напълно ги оправда. Чудесен вариант за следобедната чаша кафе.
 19. 5 от 5
  Впечатлена съм от марката и качеството. С плътният си вкус, това кафе е чудесно за еспресо и перфектно се комбинира с мляко за капучино или лате.

  Закупен продукт:

  Кафе на зърна - Lincanto Black Soul Кафе на зърна – Lincanto Black Soul
 20. 5 от 5
  Кафето е чудесно! Особено за фенове на не изгорялото кафе. Приятелят ми му е почитател и го консумира всяка сутрин. Аз предпочитам малко по-горчивият вкус на Black Soul.
Променям ..
Вашата количка е празна.