Мнения и отзиви

Тук можете да прочетете мнения и отзиви от клиенти, които споделят впечатленията си отностно нашите продукти. Ако желаете да оставите коментар за определен продукт, може да го направите като влезете на страницата на съответния продукт в секция „Отзиви“.

250 мнения за кафето

4.7 от 5 звезди
81% (203)
8% (19)
9% (22)
2% (6)
0% (0)
 1. 5 от 5
  Любимото ни кафе!
 2. 5 от 5
  Това е вълшебното ми кафето, което търсех! С точно умерената горчивина и интензивен аромат. Докато видовете арабика са ми по-силни като аромат, това е нещо средно. Важното е, че не е киселинно!
 3. 5 от 5
  Привет на продавачите на щастие ! Щастие с първата глътка на това превъзходно кафе,щастие още с отваерянето на пратката , с милите послания от вас. Опитали сме повечето кафета,всяко носи своят чар и честно казано-няма да ви изневерим.Като качество,цена.отношение-нямате равни ! Бъдете,във всичкоуспявайте и Бъдете,защото го заслужавате ! Благодарим от сърце !
 4. 5 от 5
  Вчера му дойде реда 🙂. Това е може би 5 или 6 вид, който опитвам от вашите кафета. Много ми хареса. Аромат, плътност, послевкус... Искаше ми се да изпия още едно и още едно.... Опитвам всеки път различна арабика, за да избера най доброто за моя вкус... Ами не мога! Всяко си е различно прекрасно! ❤️
 5. 5 от 5
  Безкофеиновото кафе Колумбия е впечатляващо с плътният си вкус и аромат, имах големи надежди предвид марката и то напълно ги оправда. Чудесен вариант за следобедната чаша кафе.
 6. 5 от 5
  Впечатлена съм от марката и качеството. С плътният си вкус, това кафе е чудесно за еспресо и перфектно се комбинира с мляко за капучино или лате.

  Закупен продукт:

  Кафе на зърна - Lincanto Black Soul Кафе на зърна – Lincanto Black Soul
 7. 5 от 5
  Кафето е чудесно! Особено за фенове на не изгорялото кафе. Приятелят ми му е почитател и го консумира всяка сутрин. Аз предпочитам малко по-горчивият вкус на Black Soul.
 8. 5 от 5
  Силно кафе с отлични плътност и вкус. Хареса се и на съпруга ми. Новият ми фаворит .
 9. 5 от 5
  Много добро кафе. Без горчивина с минимална киселинност и подчертан аромат.
 10. 5 от 5
  Любимото ни кафе!
 11. 5 от 5
  Явно в Индия правят отлично кафе, защото и арабиката е превъзходна освен и робустата - поздравления за кафето и изборът, който предлагате...продължавайте все така да радвате хората! 🙂
 12. 5 от 5
  Мислех ,че Етиопията е моят избор,но сега съм раздвоен. Топ кафе е Мексикото. Много ми хареса. Сега си имам два фаворита и ще си поръчвам и от двата 🙂
 13. 5 от 5
  Поръчах си! Спечелиха ме коментарите, но днес пих Гватемала и разбрах, че не съм сгрешила. Изключителен аромат и наслада за сетивата ми. Благодаря на сътрудника от фирмата, който изтормозих с безбройните си въпроси! ❤️ А специалната бележка до мен ме усмихна и оправи мрачния ми ден! ❤️
 14. 5 от 5
  Смесих India Plantation Arabica с Ethiopia Forest Natural и Cameroon Douala Robusta в съотношение 1/1/1. Резултатът е изключително еспресо с плътен кадифен вкус, добре балансирана киселинност и горчивина и завладяващ аромат. Препоръчвам тази комбинация.
 15. 5 от 5
  Прекрасно кафе, наслаждавахме се на вкуса и си четохме листчето! Благодаря за личното отношение към клиента!
 16. 5 от 5
  Блансиран аромат и вкус. Много добро! Използвам еспресо Gaggia Cubika и микс с Madagascar Organic robusta 60 към 40.
 17. 3 от 5
  Може би имах големи очаквания и не успях да му се насладя.
 18. 5 от 5
  Най-доброто от всички, които опитах! Това е моето кафе, има изразени флорални нотки, типични за етиопията. Намирам повод да ви поздравя за доброто обслужване.
 19. 5 от 5
  Отлично кафе за моя вкус, но това което ме кара да се връщам при Вас е колкото хубавото кафе, толкова и вниманието с което обграждате клиента при всяка поръчка. То е не просто добре свършена работа, това любов към работата, която личи във всеки детайл. Благодарна съм, че Ви открих!

  Закупен продукт:

  Кафе на зърна - Lincanto ORGANIK Кафе на зърна – Lincanto ORGANIK
 20. 5 от 5
  Страхотно е!
Променям ..
Вашата количка е празна.