Връщане

При проблем със закупените стоки клиентът може да се свържете с Продавача на телефон: +359 886 640 334 или на имейл адрес: lincantodicaffe@gmail.com

Причини за връщане

Без обективна причина
Съгласно договора за дистанционна продажба всеки клиент, който има качеството потребител, може да върне продукта при ненарушен търговски вид без да посочва обективна причина за рекламация в срок от 10 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Транспортните разходи за връщане на стоката са задължение и отговорност на клиента. L’incanto Di Caffe няма да приеме обратно стоки, изпратени с наложен платеж.

Нарушена опавковка
Клиентът може да изиска замяна на стоката ако установи, че е в лош търговски вид. В този случай, разходите по връщане на продукта се поемат от Продавача. Клиента е длъжен да прегледа стоката преди да я заплати и ако установи щети по съответните продукти, то той не е длъжен да заплати стоката. В такъв случай разходите по връщане на продукта се поемат от Продавача.

Объркана стока при доставката
Ако клиентът установи, че стоката, която е доставена от куриера е различна от тази, която е поръчал, той може да я върне на куриера, за да му бъде изпратена коректна такава. Разходите за доставка се поемат от Продавача.


Известяване

Клиентът е длъжен да информира Продавача за своето намерение да върне закупените стоки или да се откаже от договора от разстояние, като заяви решението си недвусмислено чрез писмена комуникация по имейл, в рамките на посочения срок. За да упражни правото си на отказ, клиентът трябва да използва формуляр за упражняване право на отказ. При неспазване на 10 дневният срок за връщане на продукт или продукта бъде върнат без Клиентът да е уведомил Продавача, то последният не е длъжен да възстановява заплатените от Клиента суми.


Адрес на връщане

Стоките биват да бъдат върнати до адреса на офиса, от който са изпратени с опция преглед, за да може да бъдат прегледани състоянието и съответствието с условията на връщане.


Изплащане на суми

В случай, че клиентът упражни правото си на отказ, L’incanto Di caffe е длъжен да му възстанови в пълен размер платените суми не по-късно от 14 календарни дни, считано от датата, на която стоката е приета обратно в склада на L’incanto Di caffe. От сумата, която потребителят е платил по договора, се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако клиентът е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това доставчика.

Възстановяването на сумата се извършва по банков път, на сметката посочена във формуляр за отказ. L’incanto Di caffe ще изпрати формуляр за отказ.


Плащане

Плащанията се осъществяват с пощенски паричен превод при получаване и преглед на доставката до адрес или в офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.


Условия за връщане

  1. Клиентът трябва да уведоми Продавачът в писмен вид по имейл с попълнен формуляр за връщане. При проблем, свързан с продуктите, клиентът трябва да предостави снимков или видео материал.
  2. Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка. Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;
  3. Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръка;
  4. Ако стоката бъде върната в отворено/използвано състояние, в което не може да бъде продадена като нова, Продавачът си запазва правото да откаже връщането на платените от Клиента суми при поръчката, както и последващите разходи за връщане на продукта.Променям ..
Вашата количка е празна.