Система за лоялност

Скъпи приятели и клиенти на L’incanto Di Caffe,

С оглед на сложната глобална обстановка, включваща активни войни и конфликти, които са изострили редица икономически фактори и довели до нестабилност на пазарите, нарастваща инфлация, увеличаване на разходите за транспорт, суровини, трудовите разходи и други ключови ресурси, които пряко влияят върху покачването на цените на всичко. Вълненията в политическия пейзаж, както и икономическите интереси, които ги преследват, също допринасят за нестабилността на пазарите и напрежението в ценовата динамика.

Въпреки че сме принудени да адаптираме цените си, ангажиментът ни към качеството на нашите продукти и обслужването на клиентите ни остава непоколебим. Ще продължим да ви предоставяме най-доброто вкусово изживяване, което можете да очаквате от L’incanto Di Caffe.

Нашата система за лоялност и отстъпки осигурява максимална стойност за клиентите ни, предоставяйки ви възможност за спестяване и специални отстъпки, които ще направят вашето пазаруване още по-изгодно и приятно. Тази система дава възможност на нашите клиенти да получават отстъпки от всички кафета от категория Кафе на зърна.

Така цената на кафето за постоянните ни клиенти ще остане без промяна и няма да се отрази на общия ви бюджет.

След като направите първата си поръчка и се регистрирате на сайта, вие ставате член на кумулативната система за лоялност и отстъпки на L’incanto Di Caffe наречена – “VIP Clients“. Тази система ви предоставя определена отстъпка в зависимост от общата сумата на всички ваши поръчки направени до момента.

Например: ако до този момент сте направили поръчки за 340лв, системата автоматично ви прилага 10% отстъпка на всички наши продукти в категории Кафе на зърна , след като сте влезли в профила си.

Отстъпките са както следва:

VIP СтатусОбща сума за всички поръчкиОтстъпка
BRONZE VIP CLIENT над 200лв.5%
SILVER VIP CLIENT над 300лв.10%
GOLD VIP CLIENT над 800лв.15%
PLATINIUM VIP CLIENT над 1000лв.20%
DIAMOND VIP CLIENT над 1800лв.25%

Статус на вашият VIP профил може да следите на страница профил .

За да получите тази отстъпка, трябва да имате регистриран профил /акаунт/ в сайта и да влизате с профила си когато правите поръчка. Така поръчките се трупат във вашият профил и при обща поръчка над определена сума получавате дадената отстъпка. 


Често задавани въпроси:

Къде мога да видя какъв VIP статуса има моя профил?
Вип статуса може да видите в страница “Профил” в нашият сайт. Както и над цените в продуктовите страница.

Ще трупам ли VIP точки ако направя поръчка без да съм влязъл/влязла в профила си?
Не, няма как да трупате точки без да сте влезли във вашият профил.

Предишните ми поръчки ще се добавят ли към текущият ми профил?
Да, ако имате регистриран профил и сте поръчвали през него.

Предишните ми поръчки ще се добавят ли ако досега съм поръчвал без регистриран профил?
Ще получите специалeн код за следващата ви поръчка. Моля проверете вашият email за промо код след 15.09.2021г . След като направите поръчката с кода, вие ще трябва да се регистрирате в нашия сайт. Като видим вашата регистрация ние ще добавим сумата на всички ваши поръчки най-късно до 3 работни дни. Така ще можете да влезете в програмата за лоялни клиенти без да губите досегашните си поръчки.

VIP отстъпката ми важи ли за промоционални продукти?
Вие плащате винаги по-ниската цена. Например ако продукт в промоция е с 5лв отстъпка, а вашата VIP отстъпка е 10лв. , вие ще закупите продукта с по-голямата остъпка. И обратното – ако промоцията е 5лв. а вашата VIP отстъпка е 3лв. , вие ще закупите продукта с по-голямата отстъпка.

Как да регистрирам нов профил?
Нов профил може да регистрирате когато пускате поръчка на страница “поръчка” в полето “Създаване на парола *” трябва да въведете паролата за вашият профил. След като пуснете поръчката нашата система автоматично ще създаде вашият профил.

Как да вляза в профила си?
Можете да влезете в профила си чрез страница “Профил” като напишете email-a, с който сте правили поръчките си или потребителското ви име и паролата която сте избрали.

Ако имате други въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите на телефон 0886 640 334
или ни пишете чрез контактната ни форма тук.

Поздрави,
Екипът на L’incanto Di Caffe

Последна промяна: 14.09.2021

Променям ..
Вашата количка е празна.