За Нас

Изпратено с любов, обслужването на нашите клиенти е изключително важно за нас!

Нашата цел е проста и ясна - всеки да може да се наслади на вкусно и ароматно кафе всеки ден, доставено до вратата ви, изпратено с любов. Опитайте кафе от цял свят без да излизате от дома си!

Ние се гордеем с нашето прясно изпечено кафе, ценим много нарастващия кръг от клиенти и приятели и винаги се страем да ви обслужваме все по-добре.

Тук сме, защото вярваме, че кафето е нещо повече от стока. Политическият климат и логистичните проблеми може и да причиняват колебания в цените на кафето на световния пазар, но ние правим всичко възможно тази любима напитка да остава достъпна за нашите клиенти. Когато поднесете чаша от нашето кафе към устните си, ще откриете това, което нашите дългогодишни клиенти вече са открили: превъзходни и екзотични кафета на достъпна цена с отлично качество, които няма да намерите на рафта в супермаркета, застоели там с месеци.


Защо избрахме кафето?

Пиенето на кафе е начин да пътувате по цялия свят, без да напускате дома си.

Независимо дали искате моносорт кафе или търсите комбинация от вкусове, нашата гъвкава система ви позволява да персонализирате своето кафе само с няколко кликвания.

Направете околосветско пътешествие с колекцията ни от прясно изпечени моно сортове кафе: леко сладките, с плодови нотки на Арабика от Етиопия или ореховият послевкус на бразилското кафе са само на една чаша разстояние от вас. Затворете очи и се насладете на вкуса на истинско силно еспресо или меко, ароматно кафе благодарение на превъзходно подбраните ни кафе бъндъли. Нашето средно изпечено кафе, ще ви позволи да извлечете най-доброто от всяко зърно и да усетите неговата истинската магия. Потопете се в свят на невероятен аромат и открийте идеалния вкус за вас с Линканто ди кафе – прясно изпечено кафе всяка седмица.

Натурално, без изкуствени добавки и ароматизатори

Днес все повече хората купуват натурални продукти и кафето не прави изключение. Околната среда има достатъчно токсини и не се нуждаем от повече. Кафето ни е натурално без изкуствени добавки и ароматизатори! Естественото прясно изпечено кафе има широка палитра от вкусови и ароматни свойства, лек ефект върху организма, редица уникални и полезни свойства. Повишава и подобрява естествената ви енергия и тонус за радостен и активен живот има истинско и положително въздействие.


Търсите качествено кафе на зърна

Ние се доверихме на водещи световни вносители с 30 годишен опит и повече от 50 компании в 26 държави. Динамични, всеотдайни хора с огромен опит и разработена цялостна стратегия за снабдяване, пътуващи до най-отдалечени региони по света, за да оценят и открият по-високо качество, уникални характеристики и интересни сортове, щателни фермерски практики и иновативни техники за обработка.

Отговарят на нашите нужди и нуждите на пазара да имаме достъп до кафе с отличен вкус и постоянно качество, на достъпна цена. Кафета са с до 80 точки по сензорен рейтиг (така нареченото Fine Commercial, оценено като много добро), по-масови предложения, достъпни почти целогодишно, с разпознаваем вкус и аромат на индивидуалните профили от региони по цял свят.

Кафето Fine commercial е нещо като междинно звено между Specialty кафето и Commercial/ търговското кафе. Не може да се нарече търговско, защото е с оценка 80 или по-висока от SCA. Но също така не попада в категорията Specialty, тъй като съдържа първични или вторични дефекти.
Fine commercial е отлично кафе за по-широк кръг от потребители с прекрасен вкус и аромат на достъпна цена.


Тънкостите на печенето

Печенето на кафе е изкуство и най-важният етап за получаване на вкусна и ароматна напитка, тъй като всеки вид кафе има собствен профил и се пече при индивидуално избрани условия за да се разкрият максимално всички бележки и нюанси на определения сорт. Така се ражда вкусно, равномерно и прясно изпечено кафе.

Доверили сме се на най-технологично напреднала фабрика, с модерно оборудване и пекари с над 20 години опит, с хиляди часове тестване и усъвършенстване зад гърба си за постигане на прецизност в процеса на печене.

Вкусът и ароматът на кафето се разкриват и стабилизират от 2-ия до 14-ия ден след печене на зърната. През това време вкусът на кафето може леко да се променя и се появяват нови нотки в аромата му. Кафените зърна достигат своя върхов вкус в рамките на 14 дни след печенето. Първите 4-5 седмици кафето е в своя пик. След 3 + месеца кафето започва да губи своята яркост и вкус , ако не се съхранява правилно. Как да съхраните кафето си вижте тук.


Благодарим ви, че се отбихте тук. Нямаме търпение да споделим кафето си с вас. Ние обичаме кафето и знаем, че вие нашите клиенти също като нас с нетърпение очаквате ежедневната си чаша затова искаме да направим всяка чаша кафе най-доброто ви изживяване.

Независимо дали сте истински ценител на кафе със собствена домашнa система за еспресо или човек, които обича кафе се надяваме, че можем да отговорим на вашето търсене. Каквото и кафе да изберете, ние ви пожелаваме то винаги да ви носи само радост и удоволствие!

Променям ..
Вашата количка е празна.