FAQ - l'incanto

Пазаруване

Посочената цена за един продукт ли е?

Всички цени в електронния магазин са в български лева и с включено ДДС. Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.  

Кога ще бъде изпратена поръчката ми?

След като направите поръчка, наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и адреса за доставка на посочения от Вас  телефонен номер.
Поръчаните продукти се изпращат само след потвърждение от клиента. Поръчките се обработват в рамките на 24ч от момента на заявката, само в работни дни (от понеделник до петък).

Цената на продуктите и артикулите с включен транспорт ли е?

Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на продуктите и артикулите. Тя се определя съгласно тарифите на избрания куриер, като потребителят ще бъде осведомен за цената на доставката при потвърждаването на поръчката.

Начини и срокове на доставка

Как се осъществяват доставките?

Поръчаните продукти за цялата страна се доставят чрез куриери на Рапидо, Еконт или Спиди.  Клиентът има право да избере и друга куриерска  фирма, която да достави поръчката. Ако желаете да получите доставката си с друга куриерска фирма, необходимо е да заплатите куриерската услуга.

Какъв е срока и цената за доставка ?

Срокът за доставка е от 24 часа до максимум 3 работни дни.
За поръчки на стойност над 100 лева на територията на Република България предоставяме безплатна доставка за своите клиенти, независимо до офис на куриерската фирма или до адрес.  
Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на стоките и артикулите. Тя се определя съгласно тарифите на избрания куриер, като потребителят ще бъде осведомен за нея при потвърждаването на поръчката.

Доставката извън България е въпрос на допълнителна уговорка.

Плащане

Какви са начините на плащане?

Плащанията се осъществяват по следните начини:

  • В брой в момента на доставката
  • С наложен платеж при получаване на  доставката до адрес или офис на куриерската фирма избрана от Вас
  • Предварително по банков път.  

При избор на плащане по банков път – продуктите се изпращат само след получено плащане или след изпращане на платежното нареждане удостоверяващо плащането.

Цената на продуктите и артикулите с включен транспорт ли е?

Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на продуктите и артикулите. Тя се определя съгласно тарифите на избрания куриер, като потребителят ще бъде осведомен за нея при потвърждаването на поръчката.

Променям ..
Вашата количка е празна.